preskoči na sadržaj

Industrijsko-obrtnička škola Slatina

Login
Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2011.

Ukupno: 980698
Ovaj tjedan: 369
Danas: 8
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Industrijsko-obrtnička škola Slatina na edukaciji o strukturiranom dijalogu “EU pita”
Autor: Mladen Graovac, 3. 11. 2017.

Europska unija od 2009. provodi konzultacije u okviru kojih mladi imaju priliku iznijeti svoja mišljenja i prijedloge te na taj način utjecati i oblikovati europsku politiku koja ih se izravno tiče. Taj se proces zove strukturirani dijalog s mladima, a u Hrvatskoj se nastoji približiti mladima pod sloganom „EU pita“. Kroz strukturirani dijalog tijela javne vlasti, uključujući institucije Europske unije, savjetuju se s mladim ljudima o određenim temama koje su od velike važnosti za populaciju mladih diljem Europe.

 Pozivom na edukaciju za školsko osoblje i predstavnike Vijeća učenika srednjih škola, koja će se održati od 10. do 12. studenog 2017. godine u Crikvenici, naša je škola konkurirala  svojom prijavom na razini svih srednjih škola Republike Hrvatske.  Ponosni smo što možemo reći kako smo odabrani kao jedna od deset škola koje će proći navedenu edukaciju.

 Na edukaciji će sudjelovati predstavnica Vijeća učenika Industrijsko- obrtničke škole Slatina, Brigita Tutenov, 2. razred strukovne kvalifikacije kuhar i profesorica hrvatskoga jezika i književnosti, Neda Mađarac. 


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju