preskoči na sadržaj

Industrijsko-obrtnička škola Slatina

Login
Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2011.

Ukupno: 980698
Ovaj tjedan: 369
Danas: 8
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
VALENTINOVO U NAŠOJ ŠKOLI 1
Autor: Ivan Kanski, 16. 2. 2018.

Članovi Vijeća učenika Industrijsko-obrtničke škole Slatina organizirali su 14. veljače obilježavanje Valentinova raznovrsnim programom u predvorju škole. Program je na ulazu škole danima najavljivao kreativan plakat koji je osmislila i izradila učenica 1. razreda Gabrijela Jelačić.

            U glazbenome dijelu programa, koji je bio natjecateljskoga karaktera, pobijedile su učenice Magdalena Krpan i Ivona Jaković. Nakon toga folklornu su izvedbu izveli učenici različitih razrednih odjela.

            U kvizu na temu ljubavi u povijesti, filmu, glazbi i poeziji, a za koji je raznovrsne zadatke pripremio profesor povijesti Mirko Milak, učenici su se natjecali u parovima, a najvještijima su se pokazali Brigita Tutenov i Antonio Čović.

            Profesor tjelesne i zdravstvene kulture Zlatko Šantić proveo je natjecanje u žongliranju nogometnom loptom u kojem je pobjedu odnio učenik Danijel Tunić te vršnom odbijanju lopte u čemu je najbolja bila Antonija Tunić.

            Organizaciju obilježavanja Valentinova koordinirala je pedagoginja Ljubica Subotić – Pofuk, a u realizaciji su sudjelovali i predmetni nastavnici Mirko Milak, Mirela Nenadović,  Mark Kristian Milaščević, Ružica Milaščević, Danijel Perović, Helena Roštaš i Zlatko Šantić.

            Simbolične nagrade za sve pobjednike osigurala je Učenička zadruga Obrtnik kojoj zahvaljujemo.

(više fotografija možete vidjeti pod OPŠIRNIJE)
Izvor: Helena Roštaš
Priloženi dokumenti:
Valentinovo_2.jpg (77.78 KB)
Valentinovo_3.jpg (91.42 KB)
Valentinovo_4.jpg (91.25 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju