preskoči na sadržaj

Industrijsko-obrtnička škola Slatina

Login
e-Dnevnik

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2011.

Ukupno: 1612493
Ovaj tjedan: 2304
Danas: 36
Kalendar
« Svibanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
VRŠNJAČKO POUČAVANJE
Autor: Mladen Graovac, 6. 3. 2023.

Učenici zanimanja 2. kuhar i 2. konobar , 2. ožujka 2023. sudjelovali su na nastavi ugostiteljskog posluživanja u kojem su predmetni nastavnici Goran Ivezić i Ankica Đurasek primijenili metodu vršnjačkog poučavanja. Prema nastavnom kurikulumu ugostiteljskog posluživanja, nastavna jedinica je bila Tehnike i načini posluživanja menu-a. Najprije su učenici, primjenjujući pravila sastavljanja menu-a, na ploči napisali menu. Učenici zanimanja konobar pokazali su postavljanje postave za navedeni menu, te sve načine posluživanja ( bečki, francuski, engleski i ruski). Praktično su prezentirali posluživanje juha, glavnog jela s prilogom i deserta. Završno su prezentirali načine pospremanja stolova. Zadatak učenika zanimanja kuhar je bio što bolje ponoviti vježbu i pokazati praktičnu primjenu usvojenosti znanja i vještina, što su predmetni nastavnici i vrednovali. Atmosfera na satu je bila vrlo pozitivna i učenici su rado poučavali jedni druge.

Tekst i fotografije: Ankica Đurasek, prof. mentor, Goran Ivezić

   




Priloženi dokumenti:
IMG_20230208_151436.jpg (1.34 MB)
IMG_20230208_152435.jpg (1.13 MB)
IMG_20230208_153423.jpg (659.01 KB)
IMG_20230208_154040.jpg (1.03 MB)
IMG_20230208_155035.jpg (1,002.04 KB)
IMG_20230303_092808.jpg (807.24 KB)
IMG_20230303_092936.jpg (1.01 MB)
IMG_20230303_093435.jpg (691.59 KB)
IMG_20230303_093806.jpg (1.01 MB)
menu_1.png (946.39 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju