preskoÄŤi na sadrĹľaj

Industrijsko-obrtnička ąkola Slatina

Login
e-Dnevnik

Oglasna ploča
Priloľeni dokumenti:
Pravilnik o kriterijima za izricanje pedagoskih mjera NN br 94 2015.pdf
Pravilnik - izleti interno procisceni tekst (1).pdf
PRIJAVNICA ZA OBRANU ZAVRSNOG RADA.docx
Pravilnik o evidenciji radnog vremena za radnike skolskih ustanova Narodne novine broj 144-11.pdf
Pravilnik o nacinu postupanja odgojno-obrazovnih radnika skolskih ustanova u poduzimanju mjera zastite prava ucenika te prijave svakog krsenja tih prava nadleznim tijelima Narodne novine.pdf
Pravilnik o pomocnicima u nastavi.pdf
Pravilnik o nacinima postupcima i elementima vrednovanja ucenika u osnovnoj i srednjoj skoli Narodne novine broj 112-10.pdf
Pravilnik o izmjenama i dopuni Pravilnika.pdf
Popis udzbenika za 1. razrede (2020).xlsx
Popis udzbenika za 2. razrede (2020).xlsx
Popis udzbenika za 3. razrede.xlsx
UP.03.3.1.04.-Odluka-o-financiranju-projekata RCK SLAVONIKA.pdf
Pravilnik o strucnoj spremi i pedagosko -psiholoskom obrazovanju nastavnika u srednjem skolstvu.docx
PRIVOLA-fotografiranje i snimanje.pdf
Protokol e-sigurnosti IOS Slatina.pdf
UPUTE ZA IZRADBU ZAVRSNOGA RADA IOS Slatina.docx
RCK Slavonika 5.1.pdf
Protokol-o-postupanju-u-slucaju-seksualnog-nasilja.pdf
SKOLSKO ZVONO Raspored zvonjenja.doc
Skolski-kalendar-s-praznicima-2024.25..jpg
Odluka o pocetku i zavrsetku nastavne godine 2024-2025.docx
ODLUKA O IZMJENI ODLUKE O POCETKU SK.GOD. 2024-25.pdf
POPIS UCENIKA I MENTORA S ODABRANIM TEMAMA ZAVRSNIH RADOVA 2024-2025.doc
OBAVIJEST Protokol o kontroli ulaska i izlaska u skolskim ustanovama.pdf
Brojevi nastavnika sk.god. 2024-25.doc

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2011.

Ukupno: 1714756
Ovaj tjedan: 1966
Danas: 104
Traľilica
Forum
Edwardhok Natrag
započeta datuma Pet, 28. 3. 2014. 12:09
[url=http://tabletkinaodchudzanie1.unixstorm.org]odchudzanie tabletki[/url]


Normą dla restauracji aktualnie obejmuje różne instrumenty, począwszy od chwili cięcia noże, łyżki zaś widelce. Instrumenty te są stosowane w niejako wszystkich przypadkach, w układy od chwili kraju preferując poszczególnych instrumentów więcej inni. W następstwie tego osiągnięcie właściwej świadomości manier jest niezbędna w restauracji w współczesnych.
Różne kategorie żywności wymagają specjały różnych instrumentów. Przeważnie miękkie pokarmy, w tym ciecze wykorzystuje przede łyżkę, oraz jadalnią "Tabela" noże są używane zarówno aż do cięcia żywności twardym względnie rozprzestrzeniania, które w podobny sposób wymagają odpowiednich sposobów ich wykorzystania.
Ogólnie rozumiane Procedura korzystania widelce i łyżki są, trzymając je w odchyleniu używając pierwszej golonka na środkowym palcu niemniej palcem wskazującym w podtrzymkami TIP natomiast wielki palec równoważy swój instrument. Co aż do noża, resztka paluch jest używany do napierać koturnowy zaczep ostrza, by dać możliwość siłę natomiast prowadzącą do cięcia.
Łyżka, widelec oraz mogą egzystować umieszczone czy też na lewo od czasu prawej strony stołu z płytą w środku, w związki od czasu preferencji osoby w ciągu pomocą na naczynia. Pomimo tego stała się łyżka używana aż do jedzenia deserów, które znajduje się ponad twoim talerzu, w pobliżu talerza legumina, tak jak umieszczone poziomo. Quick Tip do jedzenia zupy z odpowiednimi manier jest napiwek natomiast kąt miskę zupy spośród dala od momentu ciała tudzież pohulać łyżki obrobić go.
Co do łyżki, zabawić się go jak naczynie do jedzenia jadło z, a widelec pomoże śruta na swoją łyżką. Wypada zobaczyć,.


[url=http://powieszkanieczlonka305.unixstorm.org]powiększanie penisa[/url]
preskoÄŤi na navigaciju